menuy
Start
News/nyheter Om oss Breeding/Avel Clinic/läger Träningstips Bilder Banor Länkar

 

Familjen Alden

Midsommar 2006 hade vi ett sagolikt fint bröllop på Gotland.

Tack till våra vänner på Gotland!

 

Bröllop vid kalkungnen i Klintehamn på midsommar

 

Vi är en liten familj som består av Magne, Paula och lilla Jonas, och så inte att förglömma vårt stora intresse hundarna. Lilla Jonas kom till världen 10 april 2001. Och han har varit med på hunderiet från första början. När han var 2 veckor gammal var vi alla på agilityläger i tre dagar. När han var 1.5 månader så var han mitt upp i en agilitytävling som vi föräldrar var med och anordnade. Och så har det bara fortsatt. Han är en i flocken så att säga och verkar trivas otroligt bra med det.

 

Officiella utbildningar:

  • Magne är utbildad agilityinstruktör, agilitydomare, agilitytävlingsledare, sbk handledare och B-instruktör.

  • Paula är utbildad agilityinstruktör, agilitytävlingsledare, sbk handledare och B-instruktör.

Sedan har vi gått olika helgkurser för en massa olika kunniga personer som: Marie Hansson, B G Landin, Andreas Rundqvist, Petter Nordlien, Kari Flatås, Irene Stjärnås, Annika Aller. Vi har också förkovrat oss i lydnad vi har gått för Ulf Kalborg och Heidi Billkvam. Spår har vi gått lite grann den mest namnkunniga vi har gått för är Ove Järvholm. Vallning har vi även gått några kurser där främst för Marie Murphy från USA. I år kommer vi fortsätta utbilda oss på olika sätt ni får veta mer när vi har gått det.

Vi håller kurser i främst agility men även lydnad går bra!!! Vår filosofi är att man skall ha kul med hunden oavsett vad man gör. Vi har hållit en mängd kurser vid det här laget men då tidigare främst i Partille BK men nu tillhör vi inte den klubben längre efter ett stort bråk.

På Orust BK, har det ännu inte blivit så många kurser. Men en helgkurs har Magne hållit tillsammans med Tommy Iseteg. Sedan har jag och Magne hållt en tävlingsförberedabde kurs.

 

Det har också blivit en hel del organiserade träningar och ett par tävlingar, och fler lär det bli!